Çivril Belediyesi ve Kızılay’ın katkılarıyla her gün bir mahallede iftar programı yapılıyor.

Çivril Cumhur ittifakı mahallelerde vatandaşlarla iftarda buluşuyor.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ergun Çiftçi ve Büyük Birlik Partisi Erhan Taşdemir Menteş Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ ESAS ALMAKTADIR”

Cumhur ittifakı olarak Çivril’de tek yürek olduklarını söyleyen Çivril Cumhur İttifakı ilçe Başkanları;” Menteş Mahallemizde Çivril Belediyemiz ve Kızılay’ın düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak hemşehrilerimizle birlikte orucumuzu açtık ve gönülden hasbihal ettik. Vatandaşlarımızla birlikte aynı 2 yıl aradan sonra aynı masada oruç açabilmenin huzurunu yaşıyoruz. Pandemi nedeniyle her şey kısıtlanmıştı ama normal seyre dönmesi üzerine vatandaşlarımızla tekrar kucaklaştık. Cumhur ittifakı Cumhur ittifakı ülkenin birlik ve beraberliğini esas almaktadır. Kısacası Cumhur ittifakı ile bütün ülke ve millet tek yürek oldu. Bizler Çivril Cumhur ittifakı ilçe başkanları olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ortak gayemiz ülkemizin, milletimizin, dinimizin daha iyi yerlerde olmasıdır. Türk milleti yüzyıllardır bunların etrafında birleşerek var olmuştur. Bizler ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ”diye konuştular.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Duzcu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Erhan Taşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi