Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, 2023 yılında Cumhur İttifakının yeni bir zafer yılı olacağını söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKI HEM YEREL HEM DE GENEL SEÇİMLERDE ÇİVRİL’DE ADINI TARİHE YAZDIRACAKTIR”

AK Parti İlçe Binasında yapılan değerlendirme toplantısında, Cumhur İttifakı olarak çalışmalara tam gaz devam ettiklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi; “2023 hedeflerimiz doğrultusunda AK Parti ile birlikte çalışmalarımız devam ediyoruz. Bizler Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Çivril Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dimdik yanındadır. Cumhur ittifakı hem yerel hem de genel seçimlerde Çivril’de adını tarihe yazdıracaktır. Hizmet yolculuğumuzu kararlı bir şekilde devam ettireceğiz. Yolumuz uzun, görevimiz zor mesuliyetimiz ağırdır. Bu sorumluluğumuzun farkındayız. Milletimizin duası olduktan sonra aşamayacağımız engel yoktur ”dedi.

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA CUMHUR İTTİFAKI BERABERDİR”

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “19 yıldır yürüttüğümüz ülkemize ve milletimize olan hizmet aşkımızı Cumhur ittifakı olarak devam ettiriyoruz. Bizler millete hizmet yolunda ilçe başkanımız Ergun Çiftçi ile birlikte omuz omuzayız. İlçemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içerisinde yürüyecektir. Bu kararlılığımız ve hedeflerimiz doğrultusunda bizler Cumhur İttifakı olarak 2023’e hazırız. Bizler dik duracağız, milletimizin derdi ile dertlenip, sevinci ile serpileceğiz. Nerede bir mazlum varsa elinden tutup kaldıracağız ve nerede bir zulüm varsa tam karşısında dimdik duracağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizler millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bu doğrultu da aşkınan koşan yorulmaz diyerek çalışmalara devam ediyoruz ”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi