Çivril Belediyesi ana caddenin daha temiz görünmesi için çöp toplama saatlerini değiştirdi.

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir çevre oluşturulması ve halk sağlığını koruma açısından kurallara uyulmasını istedi.

Çöplerin, belirtilen saatte siyah büyük çöp torbalarında ağzı bağlı şekilde dışarıya bırakılması gerektiğine dikkat çeken müdürlük, herkesin çöpünü kendi apartmanının ya da işyerinin önüne bırakması gerektiğini bildirdi.

Çivril Belediyesi Temizli İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Çivril merkez caddelerinde çöp toplama saatleri; sabah saat 08:00 ve öğlen saat 13:00 şeklinde yeniden düzenlendi. Ayrıca yine merkez ana caddelerde Cumartesi ve Pazar günleri çöplerin sadece sabah saat 08:00’de toplanacağı bunun haricinde çöplerin dışarıya çıkarılmaması bilgisi verildi.

Buna göre kurallara uymayan ev ve işyeri sahiplerine Zabıta ekipleri tarafından yasal ve cezai işlem yapılacağı kaydedildi.

BELEDİYE DUYARSIZ KALMADI

Çivril Belediyesi, geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz Çivril Merkez caddelerindeki çöplerin erken toplanması ile ilgili haberimize duyarsız kalmadı. Daha temiz bir Çivril için yaptığı bu değişiklikten dolayı Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkür ediyoruz.

ŞEHİR İÇİ PARK SORUNU ÇÖZÜLEBİLİR

Bir teşekkür de 31 Mart yerel seçimlerinde Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın rakibi Millet İttifakı’nın belediye başkan adayı Eczacı Ömer Köseoğlu’ndan geldi.

Köseoğlu sosyal paylaşım sitesinden; “Çivril ana cadde üzerinde ki çöplerin erken saatte toplanması uyarılarını dikkate alarak bunu gerçekleştiren belediye yetkililerine teşekkürler..umarım uygulama kesintisiz devam eder..bu arada şehir içi trafik ve park sorununun eldeki imkanlarla da bir nebze olsa düzenlenmesi mümkün sanırım,cadde esnafı ziyadesiyle şikayetçi..iyi günler temennisiyle…” şeklinde paylaşımda bulundu.

Editör: Haber Merkezi