Eşe ve Hasim Kaya çiftinin biricik kızları Mürüvvet ile Emine ve Ramazan Kahraman çiftinin biricik oğulları Ömer dünya evine girmenin mutluluğunu yaşarken aileler de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

ÇOCUKLARININ MÜRÜVVETİNİ GÖRDÜLER

21 Temmuz Pazar günü kız evi olan Cabar mahallesinde yapılan nişan töreni ile başlayan saadetin ilk adımları 28 Temmuz Pazar günü düzenlenen düğün merasimi ile taçlandırıldı.

Köy gelenek ve göreneklerine uygun olarak yapılan düğünün ilk günü olan 27 Temmuz Cumartesi günü Koçak Mahallesinde bulunan oğlan evinde yenilen yemeklerin ardından Cabar Mahallesinde bulunan kız evine gidildi.

28 Temmuz Pazar günü ise yine Koçak Mahallesinde oğlan evinde güvey başı derilmesi ve yenilen yemeklerin ardından konvoy eşliğinde Cabar Mahallesine gelin almaya gidildi.

Okunan dualar eşliğinde baba ocağından gelin çıkarmada bir taraftan duygu dolu anlar yaşanırken bir tarafta sevinç ve coşku vardı.

Yine konvoy eşliğinde gelinen Koçak Mahallesinde gelin ve damat dualar eşliğinde arabadan indirilerek düğün merasimi noktalandı.

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine diyor ve Genç Çivril Gazetesi olarak Kaya ile Kahraman ailelerini tebrik ediyor Mürüvvet ve Ömer çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi