Pınar Süt çocuklar için tiyatro oyunu sahneledi.
Pınar Süt ve Pınar Yem Çivril yetkili bayi Avcı Kardeşler LTD. ŞTİ.tarafından Çivril’e davet edilen Pınar Süt Çocuk Tiyatrosu ‘Oyun Makinesi’ ni çocuklar için sahneledi.
ÇOCUKLAR PINAR SÜT TİYATROSU İLE EĞLENCEYE DOYDU
Türkiye’nin her bölgesinden çocukları tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu yeni sezon oyunlarından ‘‘Oyun Makinesi’’ isimli interaktif oyunu Çivrilli çocuklarla buluştu. Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda sahnelenen oyun yüzlerce çocuk izledi. Çocuklara oyun sonunda süt ikramı yapılırken yaklaşık 1 buçuk saat süren oyun ile çocuklar unutulmaya yüz tutan oyunları yeniden hatırlayarak tiyatro ile birlikte hatırlama fırsatı buldu.
Çivril’de ilk defa düzenlenen organizasyon ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “Çocuklarımıza daha iyi bir yaşam, daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz. Miniklere tiyatro sevgisini aşılamak ve her oyunda çocukların kültürel ve kişisel gelişimine katkıda bulunmaktan ötürü gurur duyuyoruz.” denildi.
ÇOCUKLAR PINAR SÜT TİYATROSU İLE EĞLENCEYE DOYDU
Pınar Çocuk Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Oyun Makinesi”, iki kardeş olan Ege ve Elif’in yaz tatilini geçirmek üzere ailece babaannelerinden kalan çiftlik evine gitmesiyle başlayan heyecanlı bir serüveni anlatıyor. Çiftlikte teknolojiden uzak kaldıkları anda buldukları eski ama eğlenceli Oyun Makinesi ile seksek, ip atlama, körebe, köşe kapmaca gibi unutulan eski oyunları tekrar hatırlayarak yaşadıkları eğlenceli deneyimi anlatan interaktif oyun izleyicilerin de oyuna dahil olmalarını sağlıyor.

Editör: Haber Merkezi