Bu yıl altıncısı düzenlenen bisiklet yarışmasında Çivrilli İzzet Tekin ikinci oldu.

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Gran Fondo Bisiklet yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan Çivrilli sporcu İzzet Tekin kategorisinde Türkiye 2. Oldu.

Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen amatör yol bisikleti yarışı Velo turk Gran Fondo Çeşme by Carraro, altıncı kez düzenlendi. 13 ülkeden 1159 bisikletçinin katıldığı yarışmada Çivril’den yarışmaya katılan İzzet Tekin kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

İlk defa katıldığı yarışmada 63 Kilometrelik etapta yarışan ve gümüş madalya kazanan İzzet Tekin yarışmaya zor şartlarda hazırlandığını belirterek “yaklaşık 6 aydır bu yarışmaya hazırlanıyorum. İş saatlerim dışında kendi çabalarımla antrenman yapıyorum. Çivril’de bisikletlilere ayrılan bir yol olmadığı için çok zorlanıyorum. Katıldığım yarışmada kategorimde dereceye girmek ve Çivril’e madalya ile dönmek guru verici. Destek olan imkan veren herkese teşekkür ederim. Çalışma ve antrenman ortamı sağlanması durumunda gelecek yıllarda inşallah altın madalya alırım” dedi.

Editör: Haber Merkezi