Korona virüs ile ilgili Çivril’de dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları uygulanırken hayırsever bir iş insanı işyerinin önünde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor. Son günlerde artan maske fiyatları yüzünden birçok kişinin maske bulmakta zorlandığını belirten iş adamı “zor günlerde birbirimize ne kadar çok destek olursak o kadar güçlü oluruz” dedi.
Türk Milletinin birlik ve beraber olma duygusunun çok güçlü olduğunu belirten iş insanı “korana ile ilgili Devletimiz tedbirlerini alıyor ve bizlerde üzerimize düşen tedbirleri almak zorundayız. İnsanların bu kadar telaşlı korkulu olmasına gerek yok. Devletimizin çağrılarına uyup mecbur değilsek dışarı çıkmayalım. Bizim bu maskeyi dağıtmaktaki en büyük amacımız fırsatçıların önünü kapatmak ve fırsat vermemektir. Virüsle mücadele kapsamında elimizden gelen ne olursa yapmaya çalışacağız. Biz birlikte olursak güçlüyüz, Türk Milletiyiz. Bugün el ele verme günü” dedi.
VATANDAŞ DA MEMNUN
İş yerinin önünde maske alabilirsiniz yazısını görenler önce şaşırıyor sonra maske bulmanın sevincini yaşıyor.
Maske bulamadıklarını belirten vatandaşlar; “Maske bulamıyoruz hiç bir yerde. Maske olmadığı için ne market içeriye alıyor ne banka. Bırakın bedavayı biz satın alacak bile yer bulamazken bu iş yerinin maske dağıtmasına şaşırdık. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandılar. H: Serap Sofulu

Editör: Haber Merkezi