Şahanlar Park’ta açılan kafe ve Kahvaltı Salonu Çivril’e renk kattı.

Çivril’in en güzel ve geniş yeşil alanlarından biri olan Şahanlar Park’ta açılan Aslan Kafe ve Çay Ocağı hizmete girdi. Ali Aslan tarafından açılan kafe serpme kahvaltı ve uygun bütçeli menüsü ile dikkat çekiyor.

ÇİVRİL’İN YENİ GÖZDE MEKANI

Resmi adı Çivril Belediyesi Şehit Yüksel Bayar parkı olan ve halk arasında Şahanlar Parkı olarak bilenen park içinde faaliyete giren Aslan Kafe düzenlenen açılış programı ile hizmete girdi. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın kestiği işyerinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Yurt dışında uzun yıllar çalıştıktan sonra memleketine dönen emekli Ali Aslan tarafından açılan büfe uygun fiyatları ve geniş ürün seçeneği ile müşterilerine hizmet verecek. Kafenin açılışında konuşan Belediye Başkanı Niyazi Vural her gün Çivril’de yeni bir işyeri ve işletme açmaktan mutlu olduklarını belirterek “ilçemiz her geçen gün büyüyor ve genişliyor, buna bağlı olarak yeni işyerleri yeni istihdam alanları hizmete giriyor. Bunlar ilçemiz ve ülke ekonomimiz adına sevindirici gelişmeler. Bugün de Şahanlar parkında bulunan büfe ve çay ocağını açtık. Açılan kafe, hem parkımıza hem de mahallemize farklı bir hava kazandırdı. İşletmecimiz Ali Aslan açtığı iş yeri ile istihdam sağlarken bir taraftan da parkın bakımına destek oluyor. Yeşil alanları koruyup gelişmesine yardımcı oluyor” dedi.

Yurt dışında çalışıp emekli olduktan sonra memleketine dönen 63 yaşındaki Ali Aslan açtığı işyeri ile hem Çivril’e yenilik getirmek hem de uygun fiyat politikası ile herkesin ailesi ile oturup zaman geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediğini belirterek “uzun yıllar Avusturya’da çalıştım. Emekli olduktan sonra memleketime döndüm. İki yıl kadar dinlendim gözlem yaptım. Çalışmaya alışık olunca boş duramadım. İlçe merkezinde insanların aileleri ile oturabileceği yer eksiği olduğunu gördüm. Belediye başkanı ile görüşerek yapmak istediğim şeyi anlattım. O da bana burada bir park ve kafe olduğunu söyleyince kolları sıvadım. Amacım çok para kazanıp servet kazanmak değil. Boş durmak bana göre değil bu parkı hem koruyacağım hem de aileler için uygun fiyatla kaliteli ürün satacağım. Herkes yaz gecelerinde ailesiyle misafiriyle oturup rahatça çay içebileceği bir yer arıyordu biz bu eksiği gidereceğiz.” dedi.

Kafe yapılan konuşmaların ardından hizmete açılırken açılışa CHP Belediye Meclis Üyesi Fatma Akkoyun ile çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Editör: Haber Merkezi