Hayırsever İş İnsanı Alaattin KAMEROĞLU, okuyan bir Çivril için Çivril’deki 12 okul kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Konuyla ile ilgili olarak kendisiyle yapılan görüşmede: “Geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın eğitimini hep beraber desteklemeli, herkes imkanı ölçüsünde elini taşın altına koymalıdır. Okuyan, düşünen, üreten bir nesil için bu gayretimiz elzemdir.” dedi.

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KESKİN konuyla ilgili olarak: “Eğitim adına atılan her türlü adımı Türk Milli Eğitimi açısından kıymetli görüyor, memnuniyetle karşılıyoruz.

Eğitim Aşığı Merhum Kadir KAMEROĞLU’ndan bayrağı devralan oğlu Hayırsever İş İnsanı Sayın Alaattin KAMEROĞLU’na öğrencilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Proje Koordinatörü Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Müdürü Sedat Aydın’la yapılan görüşmede:

“Dijitalleşen dünyada önemini hiçbir zaman kaybetmeyecek olan kitaplar ve kütüphanelerin daima canlı kalması ve hayatın merkezinde olması için eğitimciler olarak mücadele ediyoruz.

Bu amaçla Merhum Hayırseverimiz Kadir KAMEROĞLU’nun Oğlu Sayın Alaattin KAMEROĞLU ile kurduğumuz bağlantı neticesinde başta okulumuz olmak üzere KAMEROĞLU Ailesinin yaptırdığı 7 okul ve buna ek olarak ilçemizdeki 5 okul kütüphanesine kitap desteği sağlanmasına karar verilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığımızın “Kütüphanesiz okul kalmasın!” projesinden esinlenerek “Kitapsız kütüphane kalmasın!” sloganıyla ilçemize satın alma yoluyla 1000’in üzerinde kitabı hediye eden Sayın Alaattin KAMEROĞLU’na ve KAMEROĞLU Ailesine ÇİVRİL’imiz adına, öğrencilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi…

Editör: Haber Merkezi