Yeni Çivril kaymakamının ataması yapıldı.
Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk’un Kırşehir vali yardımcılığı görevine atanmasından sonra boş kalan Çivril kaymakamlık görevine yeni atama yapıldı.

Keban kaymakamı Hasan Akbulut’un Çivril kaymakamı olarak ataması yapıldı.
İki yıldır Keban kaymakamı olarak görev yapan Hasan Akbulut İçişleri kararnamesi ile Çivril Kaymakamı olarak atandı. Hasan Akbulut’un Çivril kaymakamlık görevine 15 gün içinde başlaması beklenirken Kaymakam Turan Soğukoluk’unda bu süre içinde Kırşehir’deki vali yardımcılığı görevine başlaması bekleniyor.

HASAN AKBULUT KİMDİR

1988 yılında Erzincan ili Çayırlı ilçesinde doğdu. Orta öğrenimini Çayırlı-Çaykent, Lise Öğrenimim İstanbul Nişantaşı Nuri AKIN Lisesinde. Lisans Eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2015 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam refikliği stajını sırasıyla Balıkesir-Ayvalık ve Yalova-Aslanapa ilçelerinde tamamladı. Mülkiye Teftiş Stajını İstanbul’da tamamladıktan sonra Kütahya Aslanapa ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yabancı dil eğitimi kapsamında İngıltere-Portsmouth’da bulundu.

2017 Şubat ayında düzenlenen İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak Burdur İli Ağlasun İlçesi Kaymakamlığı, Çanakçı Kaymakamlığı ve Yozgat Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, 16.11.2020 tarihli İçişleri Bakanlığının Onayı ile Keban Kaymakamı olarak geçici görevlendirilen AKBULUT, 19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Keban ilçe kaymakamlığı görevine asaleten atanmış olup, 23.08.2021 tarihinde İlçedeki görevine başladı. En son 27.10.2022 tarihinde Çivril Kaymakamlığına asaleten atandı.

Kaymakam AKBULUT evlidir.

Editör: Haber Merkezi