Aday adaylığı başvuruları sona eren Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim çalışmaları başladı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala CHP milletvekili aday adayları saha çalışmalarına başladı. Çivril’i ziyarete den CHP Milletvekili aday adayları Bülent Nuri Çavuşoğlu, Mehmet Ali Orpak, Selim Başgün ve Adil Demir ilçe örgütü ve STK ile esnaf ziyaretleri yaptı.

İl Başkanlığının hazırladığı program dahilinde ilçe ziyaretlerine başlayan CHP Milletvekilli aday adayları Adil Demir, Bülent Nuri Çavuşoğlu, Mehmet Ali Orpak ve Selim Başgün CHP Çivril İlçe Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti. İki grup halinde farklı günlerde Çivril’de çalışma yapan CHP vekil aday adayları ilk olarak İlçe başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyelerine parti çalışmaları hakkında bilgi veren aday adayları hedef ve projelerini anlattıktan sonra esnaf ziyareti yaptı. Vekil aday adayları 14 Mayıs seçimlerinde altılı masa Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve kendilerine destek isteyerek Cumhuriyet Halk Partisinin ve altılı masanın politikaları ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.

Çivril ziyaretleri kapsamında vekil aday adayları Selim Başgün ve Adil Demir Genç Çivril ve Yeşil Çivril Gazetelerini de ziyaret ederken Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Mehmet Alİ Orpak Kızılcasöğüt sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili aday adaylarının Çivril çalışma programına CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi