Denizlili Gazeteci Hüseyin Aytekin Hayatını Kaybetti Denizlili Gazeteci Hüseyin Aytekin Hayatını Kaybetti

GÜRPINAR MAHALLESİNE SENTETİK ÇİM YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI

Spor Toto Başkanlığı tarafından yapımına başlanan Sentetik Çim saha, Çivril’de FİFA standartlarında yapılan üçüncü çim saha olacak.

Spor alt yapı yatırımlarını sürdüren Çivril Belediyesi, ilçenin FİFA standartlarına uygun üçüncü sentetik çim sahasını Gürpınar mahallesine yapıyor. Altı ay içinde teslim edilmesi hedeflenen sahanın Ekim ayı içinde hizmete açılacağı duyuruldu.

Çivril Belediyesi Gürpınar Mahallesine Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Başkanlığı tarafından Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapıyor. FIFA standartlarında yapılacak olan sahada monofilemend suni çim kullanılacak. Futbol sahası tamamlandığında, Çivril’de FIFA Belgesine sahip Ahmetçik Sentetik Çim futbol sahası ve Kıralan Sentetik Çim futbol sahasından sonra üçüncü Sentetik Çim yüzeyli Futbol sahası olacak.

Çalışmalar hakkında belediyeden yapılan bilgilendirmede ilçe genelinde spor ve sporcuların gelişmesi için gerekli tüm alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilerek “sporun merkezi ve yetenekli sporcuların yetiştiği bir ilçe olan Çivril’de yeni yeteneklerin yetişmesi ve sporun gelişmesi adına Çivil Belediyesi olarak sürdürdüğümüz çalışmalar aralıksız ve titizlikle devam etmektedir. Bu kapsamda Gürpınar mahallemizde FİFA standartlarında bir çim saha yapımına başlanmıştır. Amatör sporun merkezi ve genç sporcuların destekçisi olarak spor tesislerinin yapım ve yenilenmesini sürdürerek Çivril’in sporcu yetiştiren bir ilçe olmasına desteğimiz sürecektir” ifadelerine yer verildi.

Yapılan alt yapı çalışmaları ile Gürpınar spor’un gelecek sezon daha iddialı olacağını ifade eden Kulüp Başkanı İhsan Caran “1. Amatör ligde mücadele eden takımımız yapılan yeni saha ile özellikle evindeki maçlarına daha özgüvenli çıkacak ve hedeflerini yükselterek başarı çıtasını yukarılara çekecektir” dedi.

15 Mart’ta ihalesi, 13 Nisan tarihinde de yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmaların başladığı sahanın, Ekim ayı içinde tamamlanması ve hizmete açılması planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi