TOPRAK DOYDU YAĞMUR SELE DÖNÜŞÜYOR

İlçe genelinde son bir haftadır etkili olan yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Çivril’de devam eden sağanak yağışlar ilçenin bazı mahallelerinde sel ve taşkınlara sebep olurken ilçe merkezinde Belediye otoparkı da su altında kalan yerlerden oldu.

ÇİVRİL’DE YAĞAN YAĞMUR HAYATI FELÇ EDİYOR

İlçe genelinde hafta sonu başlayan sağanak yağmur etkili olurken yağış zaman zaman dolu olarak düştü. Yağmur ve dolu sonrası cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bir haftadır devam eden yağışlar nedeniyle toprak suya doyarken bazı noktalarda sel ve su baskını olayları yaşandı.

Ekipler yapılan baskın ihbarlarına müdahale ederken Gümüşsu mahallesinde Dinar yolu dağdan gelen sel nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Belediye otoparkı su altında

Yağışların etkisiyle Çivril’de birçok noktada taşkın olurken Belediyenin kullandığı otopark su altında kaldı. Ekiplerin temizlik yaptığı otopark yağışların yeniden başlamasıyla yine su altında kaldı. Yağmur otoparkı tekrar kullanılamaz hale getirirken bazı araçlar da suyun içinde kaldı.

İlçe merkezinde bazı işyerleri ve depolarını su bastığı bildirilirken vatandaşlar suları kendi imkanları ile temizledi. Uşak caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın su basan bodrumu ise DESKİ ekipleri tarafından temizlenirken apartman sahibi suyun temizlenmesinden sonra bodrum pencerelerini duvar örerek kapattı.

Meteoroloji Çivril ve bölgesinde yağışların bir hafta daha devam edeceğini belirterek vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı.

Editör: Haber Merkezi