Sofralarında sağlıklı ve doğal ürün görmek isteyenler için Yöresel ve Doğal ürünlerin satışının yapıldığı Şalvarlı Şarküteri açıldı. İsmet İnönü Bulvarı üzerinde açılan işyerinde yöresel ürünlerin yanı sıra beyaz ve kırmızı et reyonuyla doğal ürünlerin de satışı yapılıyor.

ÇİVRİL’DE ŞALVARLI HİZMETE GİRDİ

Genç girişimci Çağrı Danacı tarafından hizmete açılan Şalvarlı şarküteri Çivril’in en büyük ve geniş ürün yelpazesine sahip şarküteri olma özelliğini taşıyor. İşletmeci Çağrı Danacı açtıkları işyeri ile Çivril halkına hizmet etmekten gurur duyacaklarını belirterek “Yeni açmış olduğumuz şarküterimizde yöresel lezzetlerimiz ile farklı yöresel peynir, zeytin, turşu, salam, sucuk, sosis, salça, kuru bakliyat ürünleri, baharat çeşitleri, bal, pekmez, reçel, helva çeşitleri, yumurta, tereyağ, yoğurt gibi ürünlerin yanı sıra beyaz ve kırmız et ürün çeşitlerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İş yerimiz kapalı alan olarak Çivril’in en büyük şarküteri olma özelliğini taşıyor. İşyerimizde et ve süt ürünleri ile doğal ürünlerin bulunduğu üç ayrı bölüm var. Uzman ekibimizle Çivril’e en kaliteli hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

ÇİVRİL’DE ŞALVARLI HİZMETE GİRDİ

Ramazan ayı boyunca güllaç, ev baklavası, hurma çeşitlerinin olduğu özel reyon hazırladıklarını belirten Danacı “Ramazan Özel reyonu ile hesaplı ve kaliteli ramazan sofralarının vazgeçilmezi olacağız” dedi

Editör: Haber Merkezi