Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen şiir dinletisi tam not aldı.

ÇİVRİL’DE MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kıymet Demirağ tarafından hazırlanan şiir dinletisi Şevkiye Özel Fen Lisesi salonunda gerçekleştirildi. Şiir Dinletisine İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu, AKP Çivril Belediye Meclis Üyesi Zeynep Merve Kutlu, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katılımıyla salon tamamen doldu. İzleyenlere doyumsuz anlar yaşatan şiir dinletisi; Öğrencilerin fon müziği eşliğinde birbirinden güzel şiirlerin okunması, Saz ve piyano eşliğinde türkülerin, şarkıların seslendirilmesiyle devam etti. Dinletide, geçmişten günümüze şiir dizelerinden bestelenerek şarkıya dönüşen birçok parça yer aldı.

ÇİVRİL’DE MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Duyguların yükseldiği dinletide şiir ve müzikle yüreklere dokunmayı bir daha başararak büyük alkış topladı. Necip Fazıl’la milli duygularımızı coştururken, Fuzuli’nin ilahi aşkı ile gönüllere su serpti. Birçok şairin şiirine yer verilen programda öğrenciler müzik eşliğinde sınav öncesi moral yükselttiler.

ÇİVRİL’DE MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Emine Özcan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Kıymet Demirağ; “Öğrencilerimiz çok çalıştılar ve çok yoruldular. Öğrencilerimiz okudukları şiirlerle bizlere harika bir gün geçirttiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Duygu, his var oldukça, insanlık var oldukça şiir asla yok olmayacaktır.” dedi.

ÇİVRİL’DE MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Öğretmen ve öğrencilerin sahneye çıkarak birlikte söyledikleri “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısıyla program son buldu.

Editör: Haber Merkezi