Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birimi ekipleri vatandaşların ortak kullanım alanlarında olan minibüslerde yolcuların oturduğu koltuklar ve araç içinde temas ettikleri yerleri ilaçlayarak mikroplardan arındırıyor.
Çivril Belediyesi kum ocağı tesisinde yapılan dezenfekte işlemlerinde iki yüze yakın minibüs ve 6 taksi dezenfekte edildi.
Çivril Şoförler ve otomobilciler Derneği ve Milli Eğitim Müdürlüğü kanalı ile ilçede çalışan minibüs ve taksilere ulaşıldığını kaydeden Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birimi yetkilileri; “Toplu kullanım alanlarından yayılabilecek olası tehlikelerin önüne geçebilmek adına ilçemiz genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Korona virüs ve benzeri salgın hastalıklara karşı ilçemizde bulunan okul servisleri ve taksilerde riski azaltmaya yönelik dezenfekte çalışmalarımızı da yoğunlaştırdık. Amacımız vatandaşlarımızı daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak.” Şeklinde konuştular.
Kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarının tamamlandığını minibüs ve taksilerin dezenfekte edilmesinden birkaç gün sonra ikinci tur ilaçlamaların yapılacağı bilgisi verildi.
H:Serap Sofulu

ÇİVRİL’DE MİNİBÜSLER DEZENFEKTE EDİLİYOR ÇİVRİL’DE MİNİBÜSLER DEZENFEKTE EDİLİYOR ÇİVRİL’DE MİNİBÜSLER DEZENFEKTE EDİLİYOR
Editör: Haber Merkezi