Denizli’de DEVA Partisi Çivril İlçe Başkanı Murat Orhanlar ve 11 yönetim kurulu üyesi istifa etti, AK Parti’ye üye oldu.

İlçe Başkanı Murat Orhanlar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çivril İlçe Başkanlığına gelerek üyelik işlemlerini başlattı.

Uzmanlar Uyarıyor: Denizli'de Tarımsal Üretim Risk Altında! Uzmanlar Uyarıyor: Denizli'de Tarımsal Üretim Risk Altında!

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul tarafından karşılanan Orhanlar, yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nın HDP ile gizli ittifak yaptığını düşündüklerini, bu nedenle yönetim kurulu olarak istifa ettiklerini söyledi.

ÇİVRİL’DE İLÇE BAŞKANI VE 11 KİŞİ AK PARTİYE ÜYE OLDU ÇİVRİL’DE İLÇE BAŞKANI VE 11 KİŞİ AK PARTİYE ÜYE OLDU ÇİVRİL’DE İLÇE BAŞKANI VE 11 KİŞİ AK PARTİYE ÜYE OLDU ÇİVRİL’DE İLÇE BAŞKANI VE 11 KİŞİ AK PARTİYE ÜYE OLDU

Murat Orhanlar, şunları kaydetti:

“Bizi sırtımızdan vuranlarla CHP’nin ittifak yapmasını kabul edemiyorum. Onun için 14 Mayıs seçimlerini bir beka meselesi olduğunu görüyorum. Bugün itibariyle de AK Parti’ye üye oluyorum. 11 kişilik yönetimimi feshettim. Yönetim olarak Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğiz.”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul da Orhanlar’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “Murat Orhanlar AK Parti ailemize hoş geldi, sefa geldi. İnşallah bugünden sonra birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı hedefliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Ertuğrul, Orhanlar’a rozet taktı.

Editör: Haber Merkezi