Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Denizli Vali yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hasan Genç, Atatürk Anıtına çelenk koydu.

ÇİVRİL’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hasan Genç, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Gaziler derneği başkanı Genç konuşmasında gaziliğin kutsal bir makam olduğuna dikkat çekerek “gaziler vatanı, bayrak ve istiklal için kanını vermiş, ölmeye her zaman hazır kişilerdir” dedi.

ÇİVRİL’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Öğrencilerin şiir okumaları ve gösterilerinin ardından protokol üyeleri Çivril Muharip gaziler Derneğini ziyaret etti.

Naci Görür’den Deprem Açıklaması! Naci Görür’den Deprem Açıklaması!

ÇİVRİL’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Ziyarette gazi ve şehit yakınları ile sohbet eden protokol üyeleri gazi ve şehit yakınları ile yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Niyazi Vural ziyarette yaptığı konuşmada “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, şanlı tarihimizin kahramanları gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Kutlamalar Çivril Belediyesi tarafından gazi ve şehit yakınları onuruna verilen öğle yemeği ile sona erdi.

Çivril Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programına Denizli vali yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, SYDV Müdürü Hatice Zeybek, Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Siyasi Parti teşkilatları, STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ile Daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi