Sezonu üçüncü sırada bitiren ve hocası Mustafa Karakaya ile yollarını ayıran Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezon için kolları sıvadı.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezon kadrosunu oluşturuyor. Çalışmalara hoca arayışı ile başlayan Yeşil Çivril Belediye spor lige iddialı hazırlanıyor.

2022 – 2023 sezonuna hazırlanan ve yaptığı toplantıda Teknik Direktör Mustafa Karakaya ile yollarını ayıran Yeşil Çivril Belediye spor ’da teknik adam arayışları devam ederken Kulüp Başkanı Yasin Göktaş birkaç hoca ile görüştüklerini söyledi. Başkan Yasin Göktaş konuyla ilgili olarak verdiği bilgide “Takımın başına getireceğimiz hoca konusunu en kısa zamanda netleştirmek istiyoruz. Görüştüğümüz birkaç isim var. Bu ismi netleştirdiğimizde kamuoyu ile paylaşacağız. Kulüp yapımıza uygun, takımı ve şehri hedeflerimize taşıyabilecek isimler üzerinde değerlendirme yapıyoruz” dedi.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Yeşil Çivril Belediye spor, takımı gelecek sezon Denizli spor alt yapı hocalarından Fikret Ozan Özdemir’e emanet edecek.

Çivril spor ‘da hoca konusunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi