Denizli tarihi bir gün yaşadı

CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş Denizli’de düzenlenen CHP mitingine katılan Çivrillilere teşekkür etti.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, sağanak yağış uyarısına rağmen CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli mitingine katılan Çivrillilere teşekkür etti.

ÇİVRİL SÖZ VERDİ BAHAR YİNE GELECEK

Miting sonrası bir değerlendirme yapan ve teşekkür mesajı yayınlayan İlçe Başkanı Ataş, 4 Mayıs’ta düzenlenen mitingin Denizli tarihinde görülmemiş bir miting olduğuna dikkat çekti. Miting günü meteorolojinin sağanak yağış uyarısı yapmasına rağmen on binlerce Denizli’nin Meydanı doldurmasının Demokrasi, Adalet ve Eşitliğe olan özlem olarak değerlendiren Bedri Ataş “söz yine baharlar gelecek” dedi.

Mesajında Denizli’nin ilçe ve köyleri ile Özay Gönlüm meydanına akın ettiğini belirten Bedri Ataş “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütleriyle beraber hummalı bir çalışma sonucunda 4 Mayıs günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’la beraber büyük bir millet buluşması gerçekleştirdik. Bu millet buluşması gayet coşkulu ve sevinçli geçti. Denizli tarihi bir gün yaşadı. 4 Mayıs günü Denizli’de baharın geldiğini bir kez daha gördük. Denizli halkımıza, Çivril’den otobüslerle, kendi araçları ile Denizli’ye giden tüm Cumhuriyet Halk Partililere, miting alanını bayram havasına çevirdikleri için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu coşku ve sevincin devamını 15 Mayıs sabahı da yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Çankaya Köşkü’ne çıkartacağız. Bizler de örgüt olarak mutlu olacağız. Halkımız da mutlu olacak, güzel günler bizi bekliyor. Sana söz Türkiye’m, sana söz Çivril, 15 Mayıs sabahı demokrasi bayrağının dalgalandığı yeni Türkiye’ye uyanacağız.” Diyerek Çivril halkına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi