Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimlerinde oy kullanmak için 46.332 seçmen sandığa gitti.

Çivril’de yaşayan 46 BİN 332 seçmen 14 Mayıs Pazar sabah erken saatlerde başlayan oy verme işlemi ile Cumhurbaşkanı ve Denizli Milletvekillerini seçmek için sandık başına gitti.

ÇİVRİL SANDIK BAŞINA GİTTİ

İlçe başkanları ve yerel idareciler bağlı oldukları sandıklarda sabah erkenden oy kullandı.

Oy verme işleminin başlamasıyla Belediye Başkanı Niyazi Vural Kadir Kameroğlu ilkokulunda, Kaymakam Hasan Akbulut ise İsmail Özcan ilkokulunda oyunu kullandı. Siyasi Partilerin ilçe başkanları da sabah erken saatlerde kayıtlı oldukları sandıklara giderek oylarını kullandı.

ÇİVRİL SANDIK BAŞINA GİTTİ

Oylarını kullanan siyasi parti temsilcileri sonuçların Çivril ve ülke için hayırlı olmasını dileyerek sandığa giden ve vatandaşlık görevini yapan tüm Çivrillilere teşekkür etti.

ÇİVRİL SANDIK BAŞINA GİTTİ

77 mahalle ve ilçe merkezinde kurulan 167 sandıkta sabah 08.00 itibari ile başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Vatandaşların oy kullanmaları esnasında herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamamaları için kolluk kuvvetleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınırken engelli vatandaşların oy kullanabilmeli için ise mobil sandık talep eden vatandaşların adresine giderek oy kullanmalarına yardımcı oldu.

Gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada oy sayım ve teslim süreci devam ediyordu.

Editör: Haber Merkezi