Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için binlerce Çivrilli Denizli’ye akın etti.

Cumhurbaşkanının mitingine katılmak isteyen Çivrilliler, Çivril Belediyesi öncülüğünde sebze pazarından hareket eden otobüslerle Denizli’ye gitti.

ÇİVRİL REİSİNİ KARŞILADI ÇİVRİL REİSİNİ KARŞILADI ÇİVRİL REİSİNİ KARŞILADI ÇİVRİL REİSİNİ KARŞILADI ÇİVRİL REİSİNİ KARŞILADI

Denizli’de yapımı tamamlanan 232 eserin açılış töreni için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Bulvarında düzenleyeceği açılış törenine katılmak isteyen Çivrilliler sabahın erken saatinde otobüslerle yola çıktı. Yaklaşık 30 otobüslük konvoy ve 100’e yakın özel araçtan oluşan konvoy şehir içinden geçerek Denizli’ye doğru yola çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Denizli’de en iyi şekilde ağırlamak ve karşılamak istediklerini belirten Belediye başkanı Niyazi Vural “Kavuşma vakti geldi. Daha önce birçok kez Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanımızı tekrar Denizli’mizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Denizli’mize ve ilçelerinde yapılan 232 eserin açılması ve hizmete alınması ile ilgili olarak düzenlenen açılış törenine katılmak bu mutlu günde Cumhurbaşkanımızın sevincine, Denizli’nin gururuna ortak olmak isteyen Çivrilli hemşerilerimizin tören alanına ulaşımları konusunda Belediye olarak elimizden gelen yardım ve desteği gösterdik. Sabah yüzlerce araç ve binlerce Çivrilli ile Cumhurbaşkanımızı karşılamak için yola çıktık” dedi.

Editör: Haber Merkezi