Ve bu eser tıpkı Merhum Başbuğumuzun dediği gibi, büyük Türkiye’yi eninde sonunda inşa edecektir.
Gururla sahip olduğumuz, her müşkülata göğüs gerip savunduğumuz, iftiharla benimseyip hayat ve siyasetimize kılavuz yaptığımız ülkülerimizin gayesi açıktır.
Bizim hedeflerimiz bir adım sonrasını planladığı gibi uzun vadeyi de kavramaktadır.
An ve ati arasındaki kopmaz bağlantıyı; milletle devlet arasındaki çözülmeyecek tarihi bağı; Türklükle İslam arasındaki muhteşem terkibi kader bildik, şeref ve namus nişanesi kabul ettik.
Ülkülerimiz hem önümüzü hem de kalbimizi aydınlattı.
Hep daha ilerisini, hep daha yükseğini hedef olarak koyduk.
Ülkümüzü göklerde parlayan yıldız gibi gördük. İşte bu şuurla Milliyetçi Hareket Partisi yıllarca aşkla, karşılık beklemeyen bir sevdayla milletine hizmet etmek için Çivril Milliyetçi Hareket Partisi olarak gelecek yıl yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı olarak Liderimiz Devlet Bahçelinin söylediği gibi 2023 deki Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Çivril Milliyetçi Hareket Partisi ve Çivril Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Cumhur ittifakı ile birlikte İlçemiz Merkez ve Mahallerimizde halkımıza inerek gerekli çalışmalarımızı yapmaktayız.
Dünyada ve Ülkemize yaşanan ekonomik krizden halkımızın sorunlarını biliyoruz. Çözüm yollarını en kısa zamanda bularak Cumhur ittifak olarak başaracağız.

Editör: Haber Merkezi