Aldıkları çeşitli rollerle oynadıkları drama ile kalp masajı ve önemini anlatan öğrenciler büyük beğeni topladılar.

ÇİVRİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DOLUDİZGİN

3 Ocak Cuma günü yapılan eğitim programına Çivril Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi/Sağlık Meslek Lisesi 11. Ve 12. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri, pansiyon personeli ve idari kadro katıldı.

Yapılan programla ilgili bilgi veren okul müdürü Erhan Akgöz şunları kaydetti;

  • ÇİVRİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DOLUDİZGİN

“Geleceğin doktorlarını, hemşirelerini, sağlık bakım teknisyenlerini yetiştirmenin bilinciyle hareket eden okulumuz, 2023 vizyonu kapsamında insan hayatına dokunacak , nitelikli sağlık çalışanları yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle , öğrencilerimiz için bir önemli eğitim faaliyetini daha başarıyla gerçekleştirdi.

Çivril Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi/Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerimiz için Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün onayıyla Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisinin Başarılı Ve Sevilen Doktoru Sayın Dr. Mustafa Yorgancı ve Okulumuz son sınıf öğrencileri, Halil Çelik, Ayşenur Arıcan, Başak Kurukoç, Yaşar Akdaş, Fatma Ala ve Zühre Ulaşan’ın da çeşitli rollerle oynadıkları bir drama ile birlikte görsel ve uygulamalı bir “Yaşam Kurtarma Zinciri Eğitimi” yada diğer adıyla “Kalp Masajı Ve Önemi” konulu bir eğitim gerçekleştirildi.”

Editör: Haber Merkezi