ADİL DEMİR VE İLHAN ÖZCAN ÇİVRİL’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili adayları Adil Demir ve İlhan Özcan Çivril’de seçim çalışmasına katıldı.

Oluşturduğu seçim çalışma grupları ile Çivril’in altını üstüne getiren CHP Çivril İlçe Örgütü Milletvekili adayları Adil Demir ve İlhan Özcan’ın da katıldığı mahalle ziyaretinde Çıtak, Kıralan ve Özdemirci mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇİVRİL KARARINI VERDİ SANDIKTAN CHP ÇIKACAK ÇİVRİL KARARINI VERDİ SANDIKTAN CHP ÇIKACAK ÇİVRİL KARARINI VERDİ SANDIKTAN CHP ÇIKACAK

Parti üyeleri, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile hummalı bir seçim çalışma programı yapan CHP Çivril İlçe Örgütü seçime sayılı günler kala Milletvekili adayları ile saha çalışmalarını sürdürüyor. Kadın ve Gençlik Kollarının mahalle ziyaretleri dışında milletvekili adayları ile esnaf ve mahalle ziyaretleri yapan CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş seçmenin kararını Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu lehine verdiğini belirterek “Çivril Kararını verdi, 14 Mayıs’ta sandıklardan Kemal Kılıçdaroğlu çıkacak” dedi.

Adayın belirlenmesinin ardından CHP örgütü olarak çok yoğun bir çalışma programı içine girdiklerini belirten Başkan bedri Ataş “Cumhurbaşkanı adayımız belirlendikten sonra partimizin ilgili kurulları ile yaptığımız plan ve program çerçevesinde mahalle çalışmalarımıza başladık. Bir ay boyunca gidilmedik köy çalınmadık kapı bırakmadık. Kadın ve Gençlik kollarımız Çivril’in altını üstüne getirdi” dedi.

Saha çalışmaları kapsamında CHP Denizli Milletvekili adayları Adil Demir ve İlhan Özcan ile Özdemirci, Çıtak ve Kıralan mahallelerini ziyaret ettiklerini belirten başkan Ataş “gittiğimiz her mahallede büyük bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Son olarak vekil adaylarımız Adil Demir ve İlhan Özcan ile Çıtak Kıralan ve Özdemirci mahallelerimizde esnaf ve vatandaş ziyaretimiz oldu. Ziyaretlerimizde vekil adaylarımıza ve Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterilen ilgi ve sevgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Mahallelerde kahvehanelerde halkımız bizimle konuşmak derdini anlatmak istiyor. Biliyor ki derdine çare CHP’de” dedi.

CHP Çivril İlçe Örgütü seçim çalışmalarına Tecrübeli siyasetçi eski Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan da mahalle gezilerine katılarak destek verdi.

Editör: Haber Merkezi