Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının düzenlemiş olduğu Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi’nde gruplarında ilk iki sıraya giren 39 Huzurevi ve gazilerden oluşan takım Kemer’de düzenlenen bir otelde mücadele etti.

ÇİVRİL HUZUREVİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

8 gruptan oluşan müsabakalarda Çivril Huzur Evi takımı, Uşak Huzur Evi, Muğla- Fethiye Huzur Evi ve Eskişehir Huzur Evi takımlarını eleyerek Türkiye şampiyonu oldu.

“ 4. Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Finali”nde Birinci olan Çivril Huzurevi ödülünü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Osman Koç ile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan ve İl Müdür Yardımcısı Eşref Erkmen’den aldı.

Türkiye Şampiyonu olan Çivril Huzur Evi Bocce oyuncuları Çivril’de düzenlenen davullu zurnalı törenle karşılandı. Karşılama töreninde katılan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Gençlerimizi ve kendini genç hissedenleri tebrik ediyoruz. Çivril Huzur Evi bocce takımımız 40 takımı eleyerek Türkiye Şampiyonu oldular. İnşallah gençlerimize, öğrencilerimize, bütün Çivrilimize örnek olur. Sporun yaşının olmadığını biz bir kez daha burada görmüş olduk. İnandıktan sonra istedikten sonra başaramayacağımız, kazanamayacağımız herhangi bir şey yok. Bunun en güzel örneği de bu Çivril Huzurevi takımı. Kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyoruz. Allah’tan kendilerine sağlık, sıhhat, huzurlu bir ömür temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi