İyi Parti Meclis Üyesi Koray Eren, Çivril Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısında seçimlerde verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın yerel seçimlerde Çivril halkına verdiği sözleri tutmadığını kaydeden meclis üyesi Koray Eren, “Yerel seçimlerde Çivril size 60 ay hizmet süresi verdi. 44 ay geçmesine rağmen Çivril halkına verdiğiniz sözleri tutamadınız. Seçim önü konuşmalarınızda biz bir takımız kalecimiz, golcümüz, Büyükşehir belediye başkanımız ve grup başkan vekilimiz var hizmeti en çok biz yaparız gibi iddialı konuşmalarınız vardı. 44 ayın sonucunda ortada takım kalmadı. Takımda ki her oyuncu Çivril’e hizmet etmek yerine kendi kalesine gol atma yarışına girdi. Sizde bu konuda gol kralı oldunuz. Oysaki bir takımda başarı ortak akılla gelir.” Dedi.

BELEDİYEYİ KİMİN AKLI MADDİ ZARARA SOKTU

Çivril Belediyesi tarafından kurulan manda çiftliğinin zarar ettiğini ve bu zararın sorumlusunun kim olduğunu soran Eren, “Belediyemizin yapmaya çalıştığı tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde de takım elbise ile traktör üzerinde hatıra fotoğrafı çektirmemize rağmen başarılı olamadık. Camız çiftliği örneğinde olduğu gibi zarar etmeye devam ediyoruz. Camız sütü elimizde kaldı peynir olarak değerlendiriyoruz. Peynir yapımından da anladığınız üzere herkesten saklanan gizli bir proje var adı ‘Mandıra’. Merak ettiğim bir şey var camız çiftliği ve mandıra ortak akılla mı yapıldı. Ortak akıl ile değilse belediyeyi kimin aklı maddi zarara soktu bunu Çivril halkının bilmesi gerekiyor.”şeklinde konuştu.

HALKIMIZA SIRTINIZI DÖNDÜNÜZ

Çivril’in eksikliklerinin giderilemediğini ve meclise verdikleri önergelerin reddedildiğini ifade eden Eren, “Çöp konteyner eksiğimizi tamamlayamadınız. Yol tamirlerinde sınıfta kaldınız. Milli değerimiz yerli arabamızı Çivril yollarına yakıştıramadınız. Araç Görselini Gölde su üzerine fotomontaj yaptınız.

Parklar kurudu çimlerin yerini yabani otlar aldı.

Bu 44 ayda şehirleşme anlamında gelişim sağlayamadık. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizin imar sorunlarını çözme gayreti içine giremedik. Vatandaş oğlunu evlendirecek köyde ev yapacak arsa kalmamış.

Kırsal mahalle önergelerimizi reddedip halkımıza sırtınızı döndünüz.”dedi.

HIRSIZLIK MALINI ALAN İŞYERİNİN RUHSATI İPTAL EDİLSİN

Çivril’de yaşanan hırsızlık olayları ile çalınan ürün ve malzemelerin çiftçiye zarar verdiğini, çalıntı mal alan işyerlerinin ruhsatlarının iptal edilmesi gerektiğini söyleyen Koray Eren, “İlçemizde artan hırsızlık olayları karşısında radikal bir karar alamadınız. Çiftçi malları koruma birliğini kuramadınız. Çiftçi emek veriyor ekiyor dikiyor tarlada ürünü çalınıyor. Dalgıç, kablo, sulama borusu ve damlama hortumu hırsızlıkları aldı başını gidiyor. Ömer köy bölgesinde kablosu panosu çalınan çiftçilerimiz sezon başında tekrar masraf ederek pano ve kablolarını yeniledi. Geçen hafta tekrar çalındı. İlçe genelinde de durum aynı. Hırsızlık malını alan hurdacı vb. kimse belediye yönetimi olarak cesaretli davranalım işyeri açma ruhsatlarını iptal edelim. Çivril de Çivril halkına zarar veren herkim olursa ticaret yapmasın.”dedi.

Editör: Haber Merkezi