İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılan Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Genel Başkan Meral Akşener ve milletvekillerine Çivril Elması ikram etti.

  • ÇİVRİL ELMASI TANITIMINA BÜYÜK KATKI

il yönetimiyle birlikte 05 Kasım Salı günü İYİ Parti grup toplantısına katılmak için Ankara’ya giden İl Başkanı Hasan Akgün İYİ Partili milletvekillerine ve grup toplantısına katılanlara Çivril elması ikram etti.

ÇİVRİL ELMASI TANITIMINA BÜYÜK KATKI

MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇİVRİL ELMASINA TAM NOT

Toplantıya katılan milletvekilleri sosyal paylaşım sitelerinde kişisel hesaplarından Çivril elmasından bahsederek beğenilerini dile getirdiler.

ÇİVRİL ELMASI TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Hasan Akgün’ün toplantıya Çivril elması ile katılmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk; ” Bugün Partimizin grup toplantısında Denizli İl yönetimimizi ağırladık. Toplantıya katılan partililerimize ve vekillerimize Çivril Elması ikram ettik.
Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener, il yönetimimize grup salonumuzda ayrıca hitap etmesi hepimizi onurlandırdı.” dedi.

ÇİVRİL ELMASI TANITIMINA BÜYÜK KATKI

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ise; ” Bugün TBMM’de Grup Toplantımızda Denizli havası esti. İYİ Parti Denizli Milletvekimiz Sn. Yasin Öztürk ve Denizli İYİ Parti Ailesi’nin ikramı olan Denizli Çivril Elması da her türlü övgüyü hak etti. İYİ Parti olarak her türlü yerli ürün ve meyvelerimize sahip çıkacağız.” dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı; ” İYİ Parti Denizli Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk tarafından Grup Toplantımızda ikram edilen meşhur Çivril Elmasının tadına baktık. Bu lezzetli ikramı için Yasin Beye teşekkür ediyorum.” şeklinde yorum yaptı.

Editör: Haber Merkezi