Spor ve sporcu alt yapısına önem veren Çivril Belediyesi, yeni bir kapalı spor salonu inşaatına başlıyor.

Çivril Belediyesi spora verdiği önemi arttırarak sürdürüyor. Bilek Güreşi ve Minder güreşi takımları ile Uluslararası turnuvalarda kazandığı altın madalya ve milli takıma gönderdiği sporcular dikkatleri üzerine çeken Çivril’de yeni bir kapalı spor salonu yapılacak.

ÇİVRİL BELEDİYESİNİN SPOR YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi ilçeye yeni bir spor merkezi kazandırmak için çalışmalara başladı. Spora ve sporcuya verdiği destekle bugüne kadar birçok yetenekli genci Türk sporuna ve Milli Takıma kazandıran Çivril Belediyesi, yeni yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bünyesindeki 230 lisanslı sporcusu ile Denizli’nin sporcu merkezi konumuna gelen Çivril’de alt yapı atağı sürüyor. İlçeye yeni yapılacak kapalı spor salonunun ihalesinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı bildirildi.

Akpınar Mahallesi eski hayvan ve Zahire Pazarının olduğu alana yapılması planlanan kapalı spor salonu 1400 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde bir basketbol ve voleybol sahası ile iki adet antrenman sahası olacak. 250 kişi kapasiteli olacak olan salon tamamlandığında Çivril’de salon sporu yapan kulüp ve sporculara hizmet edecek.

Çivril Milli Takıma sporcu yetiştiren bir ilçe oldu

Salon ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Başkan Niyazi Vural Çivril’i sporcu yetiştiren bir ilçe haline getireceklerini belirterek “Çivril Belediyesi olarak yeni şampiyonlar yetiştirmek için alt yapıya önem veriyoruz. Son yıllarda Çivril’imizden Milli takımlara birçok sporcumuz gitti. Birçok gencimiz Uluslararası turnuvalarda onlarca altın madalya kazanarak ilçemizi gururlandırdılar. Belediye olarak yetenekli gençlerimizin spor yapabilecekleri tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. İnşallah gelecek yıllarda Çivril her branştan uluslararası başarı kazanmış sporcuları ile kendinden söz ettirecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi