Çivril Belediyesi deprem bölgesine yaptığı yardım ve desteklere devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası yardım kampanyası başlatan Çivril Belediyesi Hatay’da aş evi kurdu.

Çivril Belediyesi Kızılay Çivril şubesi ile birlikte Hatay’ın Samandağ ilçesinde yemek çadırı kurdu. AFAD ve Denizli Valiliği koordinesinde kurulan yemek çadırında günlük 1000 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Yemek çadırının deprem bölgesinde devam eden enkaz kaldırma ve temizlik çalışmaları tamamlanana kadar hizmet vereceği belirtildi.

AK Parti Belediye Meclis üyesi Ahmet Akkoyun ile birlikte bölgeye giden ve çalışmalara katılan Belediye başkanı Niyazi Vural zor günleri birlikte atlatacaklarını belirterek “Kızılay Çivril şubemiz ve belediye personelimiz ile birlikte Samandağ ilçemizde sahra yemek çadırımızı kurarak çalışmalar başladık. Günde 1000 kişilik sıcak yemek hazırlıyor ve dağıtıyoruz. AFAD ve Denizli Valiliğimizin planlama ve koordinasyonunda çalışmalara tamamlana kadar aş evimiz faaliyet verecek. Bu zor günleri inşallah beraber aşacağız. Desteklerini esirgemeyen konteynır, ekipman ve erzak gönderen Kara Tarım, malzemelerin sevkiyatını sağlayan Eryavuz Sıva, Karaarslan Hurdacılık ve kaptanımız Cumali Kızmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi