Bölgesel Amatör Lige yükselen yeşil Çivril Belediyespor Çivril’e bayram yaptırdı. Maç sonunda takımla birlikte galibiyet ve BAL sevincini doyasıya kutlayan Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Göktaş, şampiyon olan takım ve Bölgesel amatör lig yolunda takıma destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

ÇİVRİL BAL’LANDI

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme baraj maçında Güreller Lojistik Yeşil Çınarspor’u 2-1 mağlup eden Yeşil Çivril Belediyespor, Sarayköyspor ve Irlıganlıspor’dan sonra Bölgesel amatör lige çıkan 3. Takım oldu.

Bölgesel amatör lige yükselme maçında Denizli Atatürk stadyumunda karşı karşıya gelen Yeşil Çivril Belediyespor ve Yeşil Çınarspor nefeslerin kesilmesine neden olurken, maçı 2-1 kazanan Yeşil Çivril Belediyespor Bölgesel amatör lige yükseldi.

Çivril’den giden yaklaşık 2500 kişinin 90 dakika destek verdiği Yeşil Çivril Belediyespor aldığı galibiyet ile sezon başından itibaren oynadığı maçlardan sadece bir yenilgi alarak sezonun en başarılı takımı oldu.

Kendilerine destek veren ve her zaman yanlarında olan herkese ayrı aşrı teşekkür ettiğini dile getiren Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Göktaş,” Bizler inandık, taraftarlarımız, futbolcularımız ve teknik heyetimiz inandı ve sonunda kazanan biz olduk ve Bölgesel Amatör Lige çıktık. Ben herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Çivril’e çok yakıştı. Bölgesel Amatör Lig Çivril’e çok yakıştı. Biz sezon başından itibaren çok çalıştık ve karşılığını aldık. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. Şampiyonluk kutlamalarımız devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi