AK Parti Çivril İlçe binasında geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Programa; AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Belediye Meclis Üyesi Niyazi Vural, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kale, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili ve Çivrilli katıldı.

İlk kutlamayı İlçe Başkanı Mehmet Kale yaptı. Kale; “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, nice sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içerisinde ulaşmanızı temenni ederim” dedi.

Çivril Belediye Başkanı NiYAZİ Vural; “Bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. İnşallah daha nice nice bayramlara bu cemiyette, bu salonda kavuşmak nasip olur. AK Parti kuruluşunun 18. yılını kutlayacağımız günün bir gün öncesinde bayramlaşma için bir araya geldik. 18 yıl içinde partimiz bir aile formatına kavuştu. Bizler de AK Parti adına siyaset yapmaktan ve belediyemize hizmetler sunmaktan mutluyuz, gururluyuz. Sayın grup başkan vekilimizle beraber Çivril’imize ve ülkemize hizmet vermek için gayret sarf ediyor kendilerini sürekli Ankara’da ziyaret ediyoruz. Çivril için vaat ettiğimiz projeler için bize destek oluyorlar. Ben sizlerin huzurunda kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Biz seçim dönemi içinde değerli hemşerilerimizi doğalgaz ile kavuşturmak için bir söz vermiştik. Yine bu sözümüzün arkasındayız. BOTAŞ’la, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuyla, Enerji Bakanlığı ve Çevre Bakanlığıyla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda da Çivrilli hemşerilerimizle bu güzel müjdeyi vereceğiz. Sadece doğalgaz değil, mesire alanlarıyla, Işıklımızla, Beydillimizle çok güzel pırıl pırıl bir Çivril’e kavuşmak için hayata geçireceğimiz bir çok proje var. Tek gayemiz bayramları bayram tadında yaşatmak. Bayram programına teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum, sağ olun, var olun.” Dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise; “Ağustos ayı zaferler ayı. Yine ülkemiz ve milletimiz için büyük hizmetler ortaya koyan AK Partimizin de kuruluş ayı. 26 Ağustos 1071 Anadoluda ilk Türk devletini kurduğumuz Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos yeniden kuruluş ve birleşimimizin ayı. Bu vesileyle zaferlerle bayramlarla dolu olan bu ayda kalplerin gönüllerin birbirine daha çok yaklaştığı Kurban Bayramı vesilesiyle bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Kurban Bayramının sevinci ve mutluluğunu komşularımızla, akrabalarımızla, eş dostlarımızla paylaşmayı bizlere nasip eylesin. Seçim öncesinde Osman Zolan Başkanımızın, Niyazi Vural Başkanımızın vaatleri vardı. En büyük vaadimiz nedir diye soracak olursak bizleri temiz havaya kavuşturacak olan doğalgaz. Doğalgazla ilgili bütün prosedür işlemleri tamamlandı. Artık doğalgaz kazmasının vuracağı günü bekliyoruz. Bu ayın sonu itibariyle inşallah likit taşıma yöntemiyle doğalgaz verilmeye başlanacak. Ve bunun için kazma vurulacak. Bu yıl doğalgaz verilecek gelecek yılda inşallah bütün ilçe merkezinde doğalgazı bütün evlere vermeye inşallah çalışcağız. Bu mücadeleyi de başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız inşallah. Şimdiden doğalgazın ilçemize hayırlar getirmesini, memleketimizin yüzünü güldürmesini ve vatandaşlarımızın beklentisini inşallah hakkıyla karşılayacağı ümidiyle hayırlı olsun dileklerimi yeniden ifade ediyorum.

Bizim yapmamız gereken on yedi yıl boyunca yani AK Partinin kuruluşundan bu zamana kadar iktidarımız süresince ortaya koyduğumuz başarıları geleceğe taşımak. Bunun için sahip olmamız gereken tek bir değer var. O da teşkilatımızın birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuna sahip olmak. Bu bayram vesilesiyle rabbim bayramları bayram gibi yaşamayı, ülkemiz içinde ihanet tohumlarının ortadan kaldırıldığı ve ülkemiz için çok daha emin ve kararlı adımlarla yürüdüğümüz daha nice bayramlar nasip eylesin. Bayramımız mübarek olsun. Günümüz aydın olsun, yarınlarımız daha coşkulu ve aydınlık olsun diyor sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi