Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çivril Gençlik Kolları gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. AK Partili gençler düzenledikleri etkinlikte Kızılay’a kan bağışında bulundular.
Kızılay’ın korona virüs salgını sürecinde kan stoklarının azalması üzerine yaptığı bağış çağrısına, AK Partili gençler duyarsız kalmadı. AK Parti Çivril Gençlik Kolları, kan bağışında bulundu.
Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Arıkoğlu, kan bağışının sosyal bir sorumluluk olduğunu belirterek, bir ünite kanın insanın hayatını değiştirebileceğini unutmamak gerektiğini söyledi. “Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır” diyen Arıkoğlu, vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.
Ak Partili gençler Hükümet Konağı önüne konuşlandırılan Kızılay Kan Alma Aracı önünde kurdukları stantla hem kan bağışında bulundu hem de vatandaşları kan vermeye teşvik ettiler.