Çivril’de AK Parti Gençlik Kolları tarafından “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması” düzenlendi.

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatında düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Çivril ilçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti’nin barışın, birliğin ve beraberliğin partisi olduğunu söyledi.

Çivril ve gençlerine güvendiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Denizli’nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek ilçelerinden birinin Çivril olduğunu belirtti.

Düzenlenen buluşmaya AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu ve AK Gençler katıldı.

“ÇİVRİL YİNE TARİH YAZACAK”

Seçimlerde ilk defa oy kullanacaklara seslenen AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, şöyle konuştu:

“İlk oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye vermeye hazır mısınız? 2023’te Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye sahip çıkmaya hazır mısınız? İşte Çivril’in AK gençleri, işte dava arkadaşlarım. Sizleri tebrik ediyorum. Programımızın hayırlı olmasını diliyorum. Emek veren, gayret gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Çivril, 2023’te Recep Tayyip Erdoğan’a yine sahip çıkacak. Çivril’de yine tarih yazacağız. Sizlerle bu kutlu yolda yürümekten gurur ve onur duyuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi