Yağmura rağmen

CHP’li kadınlar sağanak yağmura rağmen kapı kapı gezip oy istedi.

CHP’Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ CHP’Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde partiler kesin aday listelerini belirlemeye çalışırken CHP Çivril ilçe örgütü seçim çalışmalarına start verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Kadın kolları üyeleri seçim çalışmalarına hızlı başladı. Denizli Kadın Kolları başkanı Ayşen Kocabay ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı çalışmalarda CHP’li kadınlar Menteş, Kızılcasöğüt, Hamam ve Yukarı Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Çalışmalar ile ilgi bilgi veren Çivril CHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre “CHP Çivril İlçe Kadın kolları olarak bugün Denizli kadın kolları başkanımız ve 25 kişilik ekibi ile Menteş, Kızılcasöğüt, Hamam ve Yukarı Mahallemizdeydik. Bizi güler yüzüyle karşılayan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün yağan yağmura rağmen daha güzel bir Türkiye için çalıştık. Amacımız çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak. Halkın iktidarını halkımızla birlikte kurmaya geliyoruz, korku duvarlarını bir bir yıkmaya geliyoruz. Çözüm sandık, çözüm halkın iktidarı ve çözüm kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi. Çözüm Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.cumhurbaşkanımız yapmak. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak, adaletin ve ahlakın iktidarını halkımızın desteğiyle yeniden tesis etmektir” dedi.

Gezi çalışmalarında ev ziyaretleri yapan CHP’li kadınlar ev hanımlarına cumhurbaşkanlığı broşürü dağıtarak Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Editör: Haber Merkezi