CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında maske-mesafe ve hijyen sloganıyla etkinlik gerçekleştirdi.

Covid-19 salgını nedeniyle açıklanan pandemi tedbirleri arasında kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı en belirgin tedbirler arasında yer alıyor. Herkes tarafından kullanılması zorunlu olan maske bir anda insan hayatının en önemli malzemesi durumuna geldi.

“BU ETKİNLİK BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR”

Dağıtılan maske, dezenfektan ve sabun için açıklamada bulunan CHP ilçe başkanı Bedri Ataş; “Pandeminin tavan yaptığı bir dönemde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü olarak bir nevi insanlarımıza faydalı olmak istedik. Vatandaşlarımıza maske, dezenfektan ve sabun dağıtıp mesafe kurallarına uyma zorunluluğumuzu hatırlatıyoruz. Yaptığımız sembolik bir dağıtımdır. Ama şu anda özellikle Çivril’de bazı mahallelerimize girilmeyecek bir durumda. Salgının giderek artmasıyla biz de böyle bir etkinlik yapma ihtiyacı duyduk.

Başta Çivril, Denizli ve tüm ülkemizin bir an önce bu virüsten kurtulması, vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Covid-19 biterse en azından maskeli gezmekten kurtulmuş oluruz. Toplam 2 bin maske, sabun ve dezenfektan dağıttık. Bunun devamı da gelecek. Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü olarak halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu malzeme haline gelen maskeleri ulaşabildiğimiz kadar hemşerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde dayanışma içerisinde olabileceğimiz her türlü faaliyeti destekliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz maske, dezenfektan ve sabun dağıtımı da bir dayanışma örneğidir. Bu etkinliğe katkı sağlayan ilçe örgütümüze ve eski Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Ömer Köseoğlu’na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi