CHP Çivril örgütü öğretmenler için program düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe örgütü öğretmenler gününde evlerinde ziyaret ettiği öğretmenler için bir program düzenledi.

Çivril’ de yaşayan emekli ve halen aktif olarak mesleğini yapan öğretmenler, çay sohbetinde buluştu. CHP Çivril İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle program düzenleyerek hem öğretmenlerin özel gününü kutladı, hem de Çivril’de yaşayan emekli öğretmenleri bir araya getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla CHP Çivril İlçe Başkanlığı yönetim kurulu, Çivril’ de yaşayan emekli öğretmenleri bir araya getirdi. Kadın Kolları üyeleri ile partili kadınların davete katılan öğretmenleri kapıda karşıladığı programa 200’e yakın öğretmen davet edildi.

Saygı duruşuve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş öğretmenlik mesleğini kutsallığına dikkat çekerek Atatürk’ün öğretmene verdiği değerden bahsetti. Ataş konuşmasında “Öğretmenler bir kandile benzer, kendilerini tüketerek başkalarına ışık verirler. Değerli öğretmenlerimiz Cumhuriyet Halk partisi Çivril Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz Öğretmenler günü etkinliğine hoş geldiniz. Davetimize katılmakla bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Baş öğretmenizim Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anarken çıktığı yolda gösterdiği ışıkla yeni nesillerin yetişmesine katkıda bulunan başta kendi öğretmenlerim olmak üzere bütün laik çağdaş öğretmenlerin gününü kutluyorum” dedi.

Program yapılan konuşmaların ardından müzik dinletisi eşliğinde partili kadınların hazırladığı ikramlıklar ve çay servisi ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi