Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı nedeniyle Cumhuriyet Balosu düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu balo, renkli görüntülere sahne oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Balosu, İnci Garden Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

CHP Çivril İlçe örgütü Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin ilanın 99. Yılı dolayısıyla görkemli bir gece düzenledi. Geceye CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Merkezefendi Belediye başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,önceki dönem Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan, İl gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşoğlu, partililer, CHP Belediye meclis üyeleri, Denizli il yöneticileri, ADD Çivril şube başkanı ve üyeleri ile çok sayıda davetli, katıldı.

Saygı duruşu ev İstiklal marşının okunmasıyla başlayan gece İlçe başkanı Bedri Ataş’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında Cumhuriyetin önemine değinen başkan Bedri Ataş cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdiğimizi belirterek “Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdik, Yüzyılda çok büyük olaylar oldu, Tarih yeniden bizi göreve davet ediyor. Öyle ‘Baskı kurdular geri adım attık’ bizim kitabımızda yoktur. Çünkü biz Mustafa Kemal’in öğretisinden geliyoruz. 99. Yıl coşkusunu, gelecek yıl Çankaya köşkünde yine bir Kemal’in yolunda yeni Kemal’le yürüyeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

İlçe başkanı Bedri Ataş’ın konuşmasının ardından İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye başkanı Şeniz Doğan, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İl Gençlik Kolları başkanı Tugay Odabaşoğlu ve Aylin Nazlı Aka birer konuşma yaptı.

İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuşmasında Çivril İlçe örgütü ve ilçe başknaı Bedri Ataş’a teşekkür ederek düzenlenen gecenin önem ve kıymetinden bahsetti. Denizli’de ilçeler içinde en büyük, kapsamlı ve Cumhuriyet ruhuna uygun bir gece düzenledikleri için örgütüne teşekkür eden başkan Çavuşoğlu “bu ruh ve heyecanla iktidara geleceğiz. Cumhuriyetin yüzüncü yılını CHP iktidarında kutlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından en yaşlı parti üyelerine ve önceki dönem belediye başkanı Hakkı Aslan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Ses sanatçısı Ozan Ozanca’nın sahne aldığı gece, söylenen türkü ve kahramanlık marşalrı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku içinde devam etti.

Editör: Haber Merkezi