Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi deprem bölgesinden gelerek Çivril’e yerleşen aileleri evlerinde ziyaret etti.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ve Belediye meclis üyeleri deprem sonrası Gürpınar mahallesine gelerek kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan depremzede yurttaşları ziyaret etti.CHP Heyeti depremzedelere moral vermek ve taleplerini yerine getirmek için sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ve CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre ile belediye meclis üyeleri Semih Dere, Nuri Özen, Fatma Akkoyun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Depremzede ailelerle bir araya gelen Başkan Ataş ve CHP heyeti, depremzede ailelerin sorun ve taleplerini dinledi. Depremzede ailelere ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten CHP heyeti, çocuklara hediyeler vererek yüzlerini güldürdü. CHP heyeti, ziyaretler esnasında, depremin yarattığı travmanın ve başlanılan yeni bir yaşamın sorunlarını en aza indirmede çözüm yolları konusunda depremzede ailelerle istişarelerde bulundu.

CHP heyeti, depremzede ailelere her zaman yanında olduklarını ileterek kendilerini yalnız hissetmemelerini ve bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

CHP heyetinin Gürpınar programı, Pazaryeri esnafı ziyareti ve kahvehane sohbeti ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi