ÇALIŞMALARINI HANGİ SIFATLA YAPIYOR?

CHP Bölge Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan’ın Çivril’de yaptığı çalışmalar Çivrilli partililer arasında bölünmeye ve tartışmalara neden oldu. Necdet Bardan’ın Eğitim koordinatörü olduğunu ve partinin sandıklarda vazife alacak üyelerini eğitmekle görevli olduğunu belirten CHP üyeleri “Necdet bardan partide eğitimden sorumlu. Propaganda ya da seçim çalışmamalarında bir görevi yok. Gittiği yada çalışma yaptığı bölgede hangi sıfatı kullanıyor. Kendini tanıtırken Eğitim Koordinatörüyüm mü diyor, yoksa Çivril Belediye başkan adayım mı?

İLÇEYİ NEYE GÖRE SEÇTİ

Necdet bardan tarafından yapılan tüm programların Çivril de olmasına dikkat çeken partililer “Çivril neden bu kadar özel? Her program orada planlanıyor ve yapılıyor. Denizli 19 ilçeden oluşuyor. Ama parti bölge eğitim koordinatörümüz sürekli Çivril de birileri tarafından yanlış yönlendiriliyor” dedi.

MİLLET İTTİFAKI ZARAR GÖRÜR

Parti bilgisi dışında yapılan ve herhangi bir programa tabi olmayan bu tür çalışmaların parti ve Millet ittifakına zarar verdiğini ifade eden parti üyeleri “yapılan bu düşüncesiz davranış CHP’yi tabela partisi gibi gösteriyor. 97 yıllık bir parti plansız programsız bir çalışma yaparak seçime dağınık girilecek havası veriyor. Hele seçimlere ittifakla girilen dönemlerde bu tür hareketler daha büyük sıkıntılara kapı aralıyor.

Necdet Bardan yaptığı çalışmaların ittifak ortağımız İYİ parti içinde de huzursuzluk oluşturduğu konuşuluyor. İYİ Partililer haklı olarak önümüzdeki seçimlerde Çivril’de adayın hangi partiden çıkacağı belli değilken neden bu tür çalışmalar yapılıyor diyerek tepki gösteriyorlar” dedi.

Necdet Bardan yaklaşık 3 ay önce resmi bir açıklama olmamasına rağmen Çivril Belediye Başkan adayı olarak Çivril’de çalışmalar yapmaya başlamış ve bazı mahallelerde sosyal sorumluk projeleri ile seçmen ve mahallelilerle buluşma programları düzenlemişti.

Bu durumdan Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütünün, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin haberi var mı? Dedi.

Editör: Haber Merkezi