Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tüm partililerin katıldığı toplantı ile yol haritasını çizdi.

Cumhurbaşkanlığı seçim tarihinin belirlenmesinden sonra çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe örgütü partililerle bir araya gelerek yol haritası belirledi.

Parti binasında yapılan toplantıya önceki dönem Belediye başkanı Hakkı Aslan, ilçe başkanları Ömer Köseoğlu, Mehmet Ali Şahan, belediye meclis üyeleri parti yöneticileri ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

CHP ÇİVRİL DE BİRİNCİ PARTİ OLACAK

Mayıs ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri tarihinin belirlenmesinin ardından saha çalışmalarına hız veren CHP Çivril İlçe örgütü seçimlerde izleyeceği yol haritasını belirlemek için parti binasında toplantı yaptı. Önceki dönem Belediye başkanı Hakkı Aslan ve önceki ilçe başkanlarının birer konuşma yaptığı toplantıda üye ve meclis üyeleri de deneyim ve bilgilerini aktardı. Toplantı hakkında bilgi veren CHP İlçe başkanı Bedri Ataş, “yaklaşık bir yıldır sahadayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim tarihinin netleşmesiyle bir değerlendirme ve fikir alışverişi toplantısı yaptık. Genel seçimlerde izleyeceğimiz yol haritası hakkında tecrübe ve bilgilerimizi aktardık. Verimli ve güzel bir toplantı oldu. CHP Çivril de birinci parti olacak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi