CHP Çivril İlçe Başkanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7,7’lik depremden ve artçı sarsıntılarından etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım malzemesi gönderdi.

CHP VE ADD’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

CHP İlçe örgütü, deprem sonrası çağrıda bulundu. Sosyal paylaşım siteleri ve toplu mesajlarla yapılan duyuru ile, “İlçe başkanlığımızda ihtiyaç malzemelerini topladık. Toplanan yardımlar il koordinasyonu ile deprem bölgesine sevk edildi. Tüm Çivril halkından bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve yardımlar için teşekkür ediyoruz.” denildi.

Duyuruya sessiz kalmayan partili ve vatandaşlar bir hafta boyunca parti binasına hazırladıkları yardım koli ve eşyalarını getirerek teslim etti. Sınıflandırılarak paketlenen eşyalar depremzedelere ulaştırılmak üzere kamyonlar vasıtasıyla CHP Denizli İl binasına oradan da deprem bölgesine gönderildi.

Deprem sonrası çalışmalarına başlayan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çivril şubesi de üye ve vatandaşlardan yardım talebinde bulundu. Dernek binasında toplanan malzemeler ve koliler ADD Denizli il binasına gönderildi.

Editör: Haber Merkezi