Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen çalışmada 100 çocuk ve ailesine ağız ve diş sağlığına yönelik eğitim verildi. Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan ve Özdemirci Mahallesi Öbek sorumlusu Gülgün Alacacıoğlu tarafından organize edilen çalışma da eğitimi ve taramayı eski Merkez ilçe Başkanlarından Diş Hekimi Hakan Kılınç gerçekleştirdi.

DİŞ SAĞLIĞI İHMAL EDİLMEMELİ

Kılınç çocuklar ve ailelerine yönelik eğitimde, “Ağız ve dişler, sindirim sisteminin başlangıcı olduğundan dolayı fazlası ile önemlidir. Besinlerin parçalanması ile mideye gönderilmesi işlemini dişler yaptığından dişlerin eksik, sağlıksız, hastalıklı ya da çürük olması sindirim durumunu sekteye uğratmaktadır. Bu nedenle aileler çocuklarının diş sağlığını ihmal etmemelidirler” dedi.

ÇALIŞMA FARKLI MAHALELERDE DEVAM EDECEK

Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen ve farkındalık yaratan çalışma ile ilgili olarak konuşan Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan “Çivril’de başlattığımız Öbek çalışması kapsamında Özdemirci sorumlumuz Gülgün Alacacıoğlu’nun organizasyonunda söz konusu çalışmayı gerçekleştirdik. Çivril ilçe örgütümüzle birlikte bu çalışmayı farklı yerleşim alanlarında sürdüreceğiz” dedi.

ATAŞ, “SAHALARDAYIZ”

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, İlçe Sekreteri Hüseyin Önem ve Eğitim Sekreteri Ahmet Şinasi Çalı ile birlikte katıldığı Özdemirci çalışmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Her an seçim olacak gibi çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini kaydeden Ataş; “Çivril’de sahalardayız. Halk buluşmalarımız devam ediyor. İki günde Çıtak ve Özdemirci Mahallelerimizde vatandaşlarla buluştuk, onları dinledik, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu anlattık. Her an seçim olacak gibi sahalarda olmaya devam edeceğiz, kadrolarımızı bu yönde eğiteceğiz.” Şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen Ağız ve Diş sağlığı eğitimi ve taramasına katılan çocukları sevindiren Çivril İlçe Örgütü, içeriği diş macunu, diş fırçası, kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan paketler hediye etti.

KAHVEHANELERİ DOLAŞTILAR

Öte yandan, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, Parti Okulu Koordinatörü Necdet Bardan, İlçe sekreteri Hüseyin Önem ve Eğitim Sekreteri Ahmet Şinasi Çalı, Özdemirci Mahallesinde kahvehane ziyaretleri yaptı. Vatandaşların dikkatlerden kaçmayan yoğun ilgisi ile karşılanan CHP heyeti vatandaşların sorunlarını dinleyerek isteklerini not aldı.

Editör: Haber Merkezi