Seçim çalışmaların başlayan CHP Çivril İlçe örgütü İl başkanı Nuri Çavuşoğlu ve İl kadın Kolları başkanında katıldığı programda Çivril sebze pazarında vatandaşlara bir araya geldi.

Seçim öncesi çalışmalarına başlayan CHP Çivril İlçe örgütü sebze pazarında vatandaş ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi. İl başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile İl kadın kolları başkanı Ayşen Kocabay’ın katılımıyla yapılan çalışmada vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP heyeti çözümün CHP olduğunu anlattı.

Yapılan çalışmayla ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren CHP İlçe başkanı Bedri Ataş “CHP olarak seçim çalışmalarımız ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün İl başkanımız ve kadın kolları başkanımız örgütümüzü ve ilçemizi ziyaret etti. Parti binamızda yaptığımız değerlendirme ve fikir alışverişinden sonra ilçe pazarından vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldik. Ekonomik sorunlar ve hayat pahalılığı altında ezilen halkımız çözümün ve çarenin CHP’nin politikalarında olduğunu anlattık. Bugün Çivril’den aldığımız enerji sandıkta CHP nin oylarına yansıyacak ve hem Türkiye hem Çivril CHP iktidarı ile buluşacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi