Tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos tarihi, Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!” komutuyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealini bir kez daha ortaya koymuştur.

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği “30 Ağustos Zafer Bayramı” nın 100’ncü yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu Yüce Türk Milleti olarak hep birlikte yaşamaktayız. Bu önemli zaferin yıldönümünü evlerimize, işyerlerimize Şanlı Türk Bayrağımızı asarak haklı gururumuzu, sevincimizi yansıtmalı, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhlarını yad etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde nice bayramlar diliyorum. Büyük Taarruz’un Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu zaferin kahramanları başta olmak üzere vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi