Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) öğrencilere burs veren hayırsever gönüllüleri ile bir araya geldi.

ÇEAVK mütevelli heyeti başkanı ve Vakıf başkanı Çivril’de kuruma burs desteği sağlayan iş insanları ve gönüllülerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Vakıf yöneticileri 2022 – 2023 öğretim sezonunda ÇEVAK’a burs desteği veren hayırseverler ile akşam yemeğinde buluştu. Çivril Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlene yemeğe vakıf başkanı Dr. Hüseyin Güngören, Mütevelli heyeti başkanı Alaattin Kameroğlu, Belediye başkanı Niyazi Vural ile daire amirleri ile vâkıfa burs veren gönüllü iş insanları katıldı.

Toplantıda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren vakıf başkanı Doktor Hüseyin Güngören kurulduğu günden beri ÇEVAK’a desteklerini esirgemeyen iş insanlarına teşekkür etti. Konuşmasında ÇEVAK’ın öğrenci ve kadın eğitimine verdiği öneme değinen başkan Güngören “1993 yılında bir avuç Çivril sevdalısının adımını attığı vakfımız bugün 210 öğrenciye aylık 400 lira burs verebilecek güce ve büyüklüğe erişti.

Bunda en büyük katkı her zaman ÇEVAK’a inanan ve destek veren Çivril’in cömert iş insanlarınındır. Çivril’in çocuklarına eğitim hayatı boyunca destek veren, eğitimli kültürlü insanlar yetişmesine vesile olan destek olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. ÇEVAK 30 yıldır Çivrilli öğrencilerle iletişim halinde kalmaya onların okul hayatında yanlarında olmaya devam ederken sizler verdiğiniz destek ile onların Memleket ve Çivril için faydalı bireyler olmasını sağladınız.

Yaptığınız iş çok büyük verdiğiniz destekler burada anlatmayla olacak şeyler değil. Bir memleketin en büyük gücü eğitimli insan ve genç sayısıdır. Sizler bu gençlerin eğitimine birer tuğla koyarak memleketimizin gücüne güç katıyorsunuz” dedi.

Vakıf Mütevelli Hayati başkanı Alaattin Kameroğlu da yaptığı kısa konuşmada vakfın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek yemeğe katılanlara ve ÇEVAK’a burs desteği verenlere teşekkür etti.

Belediye başkanı Niyazi Vural’da yaptığı konuşmada ÇEVAK’ın Çivril’in en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek “Çivril için çalışan gayret gösteren kim varsa müteşekkiriz. ÇEVAK 30 yıldır Çivrilli çocuklarımızın eğitim hayatlarına destek vererek yanlarında oldu.

Tabi bu desteğin büyük kısmını da bugün burada bulunan ve ÇEAVk’a burs desteği veren Çivril’in saygın çalışkan ve hayırsever iş insanları tarafından karşılandı. Hem ÇEVAK yöneticilerine hem de ÇEAVK’a destek veren iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek yapılan konuşmaların ardından vakıfa destek veren iş inşalarına plaket verilmesi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi