18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü düzenlenen farklı etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan anma ve kutlama programı çelenk sunumuyla devam etti.

Anma programının ikinci bölümü Şehitler mezarlığında gerçekleşti. Şehitler Mezarlığındaki programda İstiklal Marşının okunmasının ardından Şehitler için dua edildi ve kabirlerine çiçek bırakıldı.

Anma programlarının son bölümü Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen etkinlik ile devam etti. Programda öğrenciler tarafından hazırlanan Çanakkale tiyatrosunun ardından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamında Çivril Belediyesi tarafından Gazi ve Şehit yakınlarına öğle yemeği ikramı yapıldı.

Düzenlenen Anma ve kutlama programlarına Kaymakam Turan Soğukoluk, daire amirleri, kamu personeli, Siyasi parti, STK ve oda temsilcileri ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Editör: Haber Merkezi