Şube müdürü Murat Yürekli’nin Basın İlan Kurumu Ankara İl Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan BİK Denizli Şube Müdürlüğüne 17 Şubat 2020 tarihinde İdris Cirit atandı.

2012 Yılı itibariyle Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’de göreve başlayan İdris Cirit, BİK Şanlıurfa Şube Müdürlüğü, BİK Diyarbakır Şube Müdürlüğü ve akabinde Denizli Şube Müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra BİK Denizli Şube Müdürü olarak atandığını basın mensupları ile paylaşan İdris Cirit;

“Gazetelerimizin Değerli Yetkilileri ve Gazeteci Arkadaşlarım;

Yaklaşık olarak 2014 Yılından bu yana Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürlüğü’nde görev yapmakta iken 17 Şubat 2020 tarihinden itibaren aynı şubemize Şube Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.

Uzun yıllar mevcut şubemde görev yapmanın vermiş olduğu avantaj ile çözüm odaklı çalışarak gazetelerimizin sorunlarına en hızlı ve en doğru çözüm getirmek ve gelir artırıcı bir performans sergilemeyi kendimize düstur edineceğiz.

Resmi İlan ve Reklam yayınlama hakkını haiz gazetelerimizin sorunlarının anında çözümü noktasında gerekli hassasiyet ben ve çalışma arkadaşlarım tarafından aynı şekilde sürdürülecektir.

Siz değerli arkadaşlarımın çoğunu yakinen tanıyor olmanın avantajı ile Gazetelerimizin gelir ve kalite artırıcı tedbirlerimiz neler olabilir? Doğrultusunda sık sık toplantı, ziyaret vb. planlayarak maksimum seviyede çalışma gerçekleştireceğimizi bilmenizi isteriz.

En kısa zamanda gazetelerinize de ziyaretlerimi gerçekleştireceğimi belirtir , her türlü sorun,düşünce ve önerilerinizle ilgili bana ulaşabilirsiniz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi