AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Çivril İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Milletvekili Cahit Özkan, masada AK Kadınların çoğunlukta olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
“ZİLLET İTTİFAKININ İHANET DİLİNİN DE ARKASINDA BİRLEŞTİKLERİ NOKTA TÜRKİYE DÜŞMANLIĞIDIR”
Muhalefetin saldırılarında tek hedef varsa yoksa Recep Tayyip Erdoğan diyen Milletvekili Cahit Özkan; “Dün Türkiye’ye kastedenler bugün Cumhurbaşkanımız üzerinden yeniden ihanete yeniden saldırılarına devam ediyorlar. Geçen hafta zillete duçar olanlar grup toplantısı yaptılar. Her çıkan varsa yoksa Recep Tayyip Erdoğan. Şöyle yargılayacağız, böyle hesap soracağız diyen Meral Akşener’e Kemal Kılıçdaroğlu’na yani koltuğuna FETÖ’nün kumpaslarıyla gelenlerin o söylemlerine baktığımızda söylemlerin içerisinde bir tane PKK’ya laf var mı? Bir tane FETÖ’ye Türkiye düşmanlarına ya da Türkiye’de Türklerin, Türkmenlerin, Arapların barış içerisinde yaşama iradesine kasteden ihanet şebekelerine karşı küçücük bir saldırı ya da eleştirileri var mı? Olmaz, olamaz çünkü bunların ağababaları da PKK’nın da FETÖ’nün de DEAŞ’ın da Türkiye’ye kast edenlerin ağababaları da ve maalesef bu zilletin ihanet dilinin de arkasında birleştikleri nokta Türkiye düşmanlığıdır. Onun için biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamıza ve partimize Cumhur İttifakı sahip çıktığımız müddetçe İnşallah nice güzel hayalleri nice güzel hizmetleri Çivril’imize ve Çivril’imizin bütün mahallelerine ulaştırmaya devam edeceğiz ”dedi.
Belediye Başkanı Niyazi Vural, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Koordinatörü Köksal Oral ve AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı 3 kademe olarak Milletvekili Cahit Özkan’ı Parti binasında ağırladı.
Birlik ve beraberlik içerisinde daima durmadan çalışacaklarını ifade eden AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la aynı davaya gönül verdikleri için aynı yolda yürümekten onur duyduklarını söylediler.
Daha sonra Cahit Özkan ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Emir Altundağ’ın vefat eden eşi Metin Altundağ için taziye ziyaretinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi