“Daha güzel hizmetlere hep beraber kavuşacağız”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Bozkurt’un İnceler Mahallesi’nde bir süre önce yapımını tamamladığı sosyal tesis ve pazaryerinin açılışı yapıldı. Denizli’nin artık parmakla gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Daha güzel hizmetlere hep beraber kavuşacağız” dedi.

Büyükşehir’den İnceler’e Sosyal Tesis

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi’nde bir süre önce yapımını tamamladığı sosyal tesis ve pazaryerinin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt Kaymakamı Talha Battal, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programında konuşan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, sosyal tesisi Bozkurt’a kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek “İyi ki varlar” dedi. Çelik, “Burası sadece bir kapalı pazaryeri değil. Biz biliyoruz ki yazın burası dolup taşacak. Her gün bir yemeğimiz, düğünümüz olacak. Mutluluklara da şahit olacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Büyükşehir’den İnceler’e Sosyal Tesis

“Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek adına gece gündüz çalışıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuşmasında, İnceler halkına vermiş oldukları sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, “El birliği ile bu sosyal tesisimizi İncelerimize kazandırdık. Bununla beraber İncelerimizin altyapısı, yolları ile ilgili de yoğun çalışmalarımız oldu. Bizler bunu zevkle, keyifle yapıyoruz. İstiyoruz ki İnceler’de yaşayan hemşerilerimiz kardeşlerimizin sıkıntısı olmasın. İhtiyaçları ve istekleri yerine gelsin, gayemiz budur. Sadece İnceler değil, Denizli’deki tüm vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Önemli bir ihtiyacı karşılayacak

Denizli’nin bugün geldiği noktayı anlatan Başkan Osman Zolan, parmakla gösterildiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu sosyal tesis, sadece pazaryeri olarak değil çok farklı amaçlar için de kullanılacak. Haftanın bir günü kullanılan pazaryerimizde yağmur olduğunda sizler çok rahat alışveriş yapacaksınız. Esnaf kardeşlerim de sergisini çok rahat açabilecek. Yazın güneşten korunacak, gölgede çok keyifli alışverişler yapacağız. Burada inşallah düğünlerimiz, nişanlarımız, mevlitlerimiz olacak. İncelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Daha güzel hizmetler yapmayı hepimize Allah’ım birlik ve beraberlik içinde nasip etsin” diye sözlerini tamamladı.

Yıldız’dan Başkan Zolan’a teşekkür

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, 31 Mart Mahalli seçimleri öncesinde İnceler Mahallesi’nde bu tesisi yapma sözü veren ve kısa sürede yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Yıldız, “Tesisi bu yaz düğün ve davetlerde kullandık. İnceler böyle bir tesisi çoktan hak ediyordu ve böyle bir ihtiyacı vardı. Bu tesis buraya çok yakıştı. İnceler’e bu tesisi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Tesisimiz hayırlı olsun ” dedi.

Karahan: İncelerli vatandaşlarımıza hayırlı olsun

Denizli Valisi Hasan Karahan ise konuşmasında yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere herkese teşekkür ederek, “Güzel bir tesis olmuş. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Pazaryerleri bize ahiliği yansıtan doğruluğu yansıtan en güzel gösterge alanlarımız. Bu tesisin tertemiz, halkımızın çok amaçlı bir şekilde kullanımına arz edilmesi çok güzel bir hizmet olmuş. Ben tüm İncelerli vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Dualarla açıldı

Konuşmaların ardından tesisin açılışı İl Müftü vekili Hüseyin Palabıyık’ın yaptırdığı dualarla hizmete açıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra İnceler Sosyal Tesisi’nde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti, hayırlı işler diledi.

Editör: Haber Merkezi